Service

Iedereen kan u een industriële pomp verkopen. Maar niet iedereen begrijpt elke stap binnen het productieproces van uw bedrijf. Of snapt voor welke uitdagingen u elke dag staat.

Dankzij onze ervaring én sterke technische kennis weten we precies wat de slimste en meest toekomstgerichte oplossing is voor uw activiteiten.

Samenwerken met Flowtec is…

… simpelweg kiezen voor een bedrijf dat in het hart van uw industriële processen kan kijken.
Bij Flowtec staan we voor:

  • Een adviserende rol: onbekend met industriële pompen? Of staat uw beslissing voor 90% vast? Wij helpen u de juiste keuze maken, perfect compatibel met uw industriële processen. En beperken zo maximaal het risico op falingen.
  • Een compleet, aanvullend gamma: wij hebben alles onder één dak zitten. Voor elke toepassing hebben we de beste oplossingen in huis. Net omdat we zelf instaan voor de strenge selectie.
  • Alleen A-merken: een garantie op een maximale levensduur en een minimale kans op falingen. Eventuele tijd- en productieverliezen blijven dus tot een absoluut minimum beperkt. U kan ook altijd rekenen op een sterke support.
  • Ruime voorraad: we beschikken altijd over een uitgebreide voorraad en doen ons uiterste best om aan de gewenste levertermijn te voldoen.
  • Supersnelle interventies: Toch pompproblemen? Wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen. Dankzij onze eigen werkplaats kunnen we de nodige herstellingen vlot en efficiënt uitvoeren.
  • Productopleidingen @ Flowtec: Hebt u nood aan bijkomende uitleg rond een bepaald product uit ons gamma? Op vraag organiseren we graag een dedicated productopleiding in ons magazijn, voornamelijk met de focus op de technische aspecten.
Hoe kunnen wij u helpen?